Contact

Jacco Evers
Iepenstraat 19
6687 AA Angeren
Tel: 06-2446 6288
e-mail

Route beschrijving

Massagetherapie.

Tijdens uw eerste bezoek vindt een intake gesprek plaats. Naar aanleiding van dit gesprek kiezen we in onderling overleg de massage die het beste bij uw behoefte en wensen aansluit. Het eerste bezoek duurt ongeveer 15 minuten langer dan de vervolg afspraken.

Aansluitend volgt een massage, die ongeveer 60 minuten duurt. Tijdens de massage wordt u uitgenodigd om alle tijd en ruimte te nemen om stil te staan bij wat u ervaart, van moment tot moment, spanning los te laten en zich open te stellen voor wat zich van binnenuit aandient. Door middel van vragen naar uw ervaringen kunt u zich nog scherper bewust worden van wat er in u leeft. De massages zijn rustig, intens en hebben een diepe werking.

De behandeling wordt afgesloten met een kort nagesprek. In totaal duurt een massagebehandeling ongeveer anderhalf uur en de kosten zijn € 75,00 per behandeling.
Ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en ben opgenomen in het register beroepsbeoefenaren complementiare zorg (RBCZ). Je hebt voor massagetherapie geen verwijzing nodig. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de therapie kosten als je aanvullend bent verzekerd.

Massagetherapie kan u uitstekend helpen wanneer u niet lekker in uw vel zit, last heeft van terugkerende gezondheidsklachten, of u of iemand in uw omgeving een ernstige ziekte heeft, uw last heeft van hoofdpijn, moeheid, slaap problemen, spanningsklachten, stress, burn-out, beter wilt leren ontspannen,of bij rouwverwerking.

In de praktijk wordt gebruikt gemaakt van verschillende massagevormen of combinaties van deze massagevormen.

  • - Klassieke massage
  • - Haptische massage
  • - Voetreflexologie
  • - Holistic pulsing
  • - Polariteit massage
  • - Bindweefselmassage
  • - Triggerpoint


  Copyright 2021 Praktijk voor integrale massage Zomerland   KvK 57376468