Contact

Jacco Evers
Iepenstraat 19
6687 AA Angeren
Tel: 06-2446 6288
BTW-ID NL001885165B52
e-mail

Route beschrijving

Stoelmassage.

Stoelmassage heeft een vitaliserende werking, het is een massagevorm die preventief werkt en als doel heeft om klachten of blessures te voorkomen.
Deze klachten of blessures kunnen bijvoorbeeld ontstaan door werkhouding (o.a. RSI en rugklachten), door overbelasting van ons hoofd, nek en schouders die veelal kunnen leiden tot hoofdpijn. In 20 minuten worden uw rug, schouders, armen, handen en hoofd gemasseerd. De massage wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen massagestoel. Deze massagestoel is gemakkelijk te verplaatsen, daardoor is stoelmassage zeer geschikt om op de werkplek zelf, maar ook bijvoorbeeld op evenementen en beurzen te laten doen plaats vinden. De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie. Door middel van drukpunten worden de energiebanen in ons lichaam geactiveerd.
Het eerste gedeelte van de massage richt zich op ontspanning. Het tweede gedeelte richt zich op het activeren van de herstelfysiologie. Hierdoor kan met een nieuwe energie, concentratie en motivatie aan het werk worden begonnen.
Kosten zijn € 20,50 per behandeling. Stoelmassages worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Voor bedrijven wordt op aanvraag een passende aanbieding gemaakt.

Positieve effecten van stoelmassage zijn:

  • - Bewustwording en verbetering van (werk)houding.
  • - Geestelijke en lichamelijke ontspanning.
  • - Toename concentratievermogen.
  • - Prikkeling van het zenuwstelsel en betere doorbloeding.
  • - Vergroting van veerkracht en herstelvermogen.
  • - Versterking van de gezondheid, vitaliteit en motivatie.
  • - Preventieve werking en daardoor het voorkomen en/of terugdringen van ziekteverzuim (besparing ziektekosten).


  Copyright 2023 Praktijk voor integrale massage Zomerland   KvK 57376468